Selecteer een pagina

Reliving the Past

Reliving the Past Party’s

Weer terug naar Apollo in Deurne

Reliving the Past Party’s organiseert in samenwerking met Apollo Events de lekkerste hits vanaf 1975 t/m 2005 in de grote zaal van Discotheek Apollo.

DJ Ronald en Chris gaan jullie meenemen naar de beste knallers uit deze muzikale periode. De tijd dat stappen in de discotheek de normaalste zaak was, de dansvloer altijd volstond en in de ochtend hoofdpijn na een nachtje stappen niet bestond!

Het vele licht, een grote gekleurde dansvloer en de clips op grote schermen geven je voor even dat heerlijke euforische gevoel van je ‘jonge’ jaren terug. Vraag rustig jou nummer waar jij hele mooie herinneringen aan hebt aan en wie weet gaat dit jou avond worden. Haal herinneringen op met je vrienden, proost samen op een heerlijke avond met deze muzikale trip down memory lane.

Loop café The Six binnen voor de Silent DJ. DJ John Macraven is bekend uit het Amsterdamse uitgaansleven. Hij gaat je meenemen naar de lekkerste guilty pleasures, ‘De VOUTE Silent Disco’, maar stiekem o-zo lekkere nummers uit alle decennia. Je zult merken dat keihard meezingen geen probleem is, niemand hoort je immers. 100% dansgarantie gegarandeerd.

Dus kom op 16 september stappen op de lekkerste hits van Michael Jackson, KC & The Sunshine Band, The Back Street Boys, Madonna, Abba, Britney Spears, Anouk, U2, Aha, DJ Paul Elstak, Nirvana Baccara of Boney m, alles kan en mag op deze avond. Van disco, naar dance, van rock naar house tot R&B en rap. Jullie bepalen zelf de playlist.

 Tickets geven entree voor zowel de Discotheek als café The Sixx.

Reliving the Past
Silent-Disco-Apollo

Since 1972

Live Music

Apollo Deurne Zeilberg staat bekend om zijn live muziek en geweldige evenementen. Meer dan 50 jaar ervaring met live bands. Van Pop naar Rock, Nederlands tot Feest. Heden zal Apollo zich gaan richten op evenementen. Maar zeker ook op zaal verhuur, zodat bands of promotors zijn of haar eigen show of event kan organiseren. Dit alles in een geweldige zaal.

Food & Drink

Tijdens een live optreden is de keuken gesloten.

Parking

De parkeerplaats bevindt zich tegenover De Kroeg op het marktplein. Parkeren is gratis. Let op parkeer niet voor het terras in het weekeinden is hier een verbod, maar beter kom je op de fiets of te voet.

Private Events

Foto’s en Filmpjes maken voor eigen gebruik is toegestaan. Als je iets op internet gaat delen vraag de desbetrefende persoon om toestemming.

Get In Touch

"

Blasiusstraat 9,
5754 AS, Deurne, 
Noord – Brabant

0493-848795