Selecteer een pagina

Tributes Unite!

TRIBUTES UNITE!

Apollo Stage presenteert 3 x Tribute

TRIBUTES UNITE!

Band Package AC/DC, Herman Brood, Doe Maar. Deze drie tributes op één avond in de Apollo Stage Zaal. Zaal gaat open om 19:30 om 20:00 uur zal de eerste band beginnen met een geweldig spektakel.

Herman Joop and his Wild Junkies & Twindita’s = Herman Brood

staat garant voor een zeer echte benadering van Herman Brood. Inclusief schilderij De Band leden komen uit de regio van Deurne.

Awoei! = Doe Maar

Één van de betere tributes van Doe Maar,
Alle hits zullen voorbij komen, Meezingen kun je niet laten. De sfeer van het echte Doe Maar komt zeker hir in de grote zaal van Apollo met licht en geluid tot zijn recht.

DC/AC = AC/DC

de tribute van AC/DC. Bij deze tribute van AC/DC op het podium ga je twijfelen wie nu de echte zijn.

Deze 3 bands gaat zorgen voor een onvergetelijke avond vol show, swing en enthousiasme.
Licht en geluid wordt verzorgd door het Apollo Team. Waarmee natuurlijk de kwaliteit van show en gevoel. Zeker tot zijn recht zal komen.

Tickets zijn vanaf heden te koop er zijn Early Bird tickets. Voor deze moet je wel snel beslissen. De reguliere kaarten en de early birds  geven entree voor de grote zaal. Mits er nog kaarten over zijn is er ook de mogelijkheid bij de avond kassa toegang te krijgen.

Herman Brood, Doe Maar, AC/DC

Since 1972

Live Music

Apollo Deurne Zeilberg staat bekend om zijn live muziek en geweldige evenementen. Meer dan 50 jaar ervaring met live bands. Van Pop naar Rock, Nederlands tot Feest. Heden zal Apollo zich gaan richten op evenementen. Maar zeker ook op zaal verhuur, zodat bands of promotors zijn of haar eigen show of event kan organiseren. Dit alles in een geweldige zaal.

Food & Drink

Tijdens een live optreden is de keuken gesloten.

Parking

De parkeerplaats bevindt zich tegenover De Kroeg op het marktplein. Parkeren is gratis. Let op parkeer niet voor het terras in het weekeinden is hier een verbod, maar beter kom je op de fiets of te voet.

Private Events

Foto’s en Filmpjes maken voor eigen gebruik is toegestaan. Als je iets op internet gaat delen vraag de desbetrefende persoon om toestemming.

Get In Touch

"

Blasiusstraat 9,
5754 AS, Deurne, 
Noord – Brabant

0493-848795