Selecteer een pagina

VIP NIGHT

VIP NIGHT

Eerste editie VIP NIGHT @ Apollo in Deurne

Temptation Events, uit Deurne organiseert in Apollo stage Deurne, een sensuele avond, waarbij de show in een hoog vaandel komt te staan.

Voor de dames zijn er een aantal zeer aantrekkelijke shows te zien en te beleven, maar ook zullen we de heren niet vergeten. Een avond vol muziek met mooie shows ! Een groot deel van de avond zullen we u niet verklappen deze is om mee te maken.

Mike Peterson

Mike Peterson is een grote naam in de Nederlandse muziekindustrie. Bij zijn collega artiesten staat hij bekend om zijn authentieke en prachtige soulstem. On stage is hij na al die jaren in het vak, als ambitieuze zanger niet weg te denken. Zo is Mike vaste gast bij ‘Toppers In Concert’ en liet hij in 13 uitverkochte ArenA shows meer dan 850.000 bezoekers zijn medleys met hem meezingen. Daarnaast heeft hij zijn jaarlijks terugkerende shows in thuisstad Den Haag en al vele succesvolle optredens in o.a. het AFAS circustheater. Hij is tot op de dag van vandaag een integraal onderdeel van de Nederlandse volksmuziek. Met elke noot, optreden en ieder lied blijft Mike Peterson zichzelf bewijzen en we kunnen niet wachten om zijn volgende avonturen te volgen, want waar soul is, leeft Mike Peterson en dit zal nog jaren zo blijven.


Mike Peterson

Groove Foundation

Groove Foundation verspreidt  al meer dan 25 jaar het aanstekelijke Groove-virus!  Iedereen raakt besmet door de mix van funk, soul en dance-classics, die wordt gecombineerd met een enorme dosis energie en uitstraling op het podium.

Groove Foundation House of Grace


HOG,De ‘House Of Grace’ zal zorgen voor een verjonging op het podium; Dit voorzien van ambiance volle en herkenbare muziek met de nodige strakke dansroutines, groepsacts in adembenemende kostuums en dat afgewerkt met de nodige portie humor.

‘House of Grace’ biedt een betaalbare , ontspannende avond met veel glitter, glamour en entertainment en dit geschikt voor alle leeftijden.

house-of-grace 

StripActs


Natuurlijk zullen er stripacts zijn zowel mannen als vrouwen, maar dit zul je alleen op de VIP NIGHT zelf kunnen meemaken.

Since 1972

Live Music

Apollo Deurne Zeilberg staat bekend om zijn live muziek en geweldige evenementen. Meer dan 50 jaar ervaring met live bands. Van Pop naar Rock, Nederlands tot Feest. Heden zal Apollo zich gaan richten op evenementen. Maar zeker ook op zaal verhuur, zodat bands of promotors zijn of haar eigen show of event kan organiseren. Dit alles in een geweldige zaal.

Food & Drink

Tijdens een live optreden is de keuken gesloten.

Parking

De parkeerplaats bevindt zich tegenover De Kroeg op het marktplein. Parkeren is gratis. Let op parkeer niet voor het terras in het weekeinden is hier een verbod, maar beter kom je op de fiets of te voet.

Private Events

Foto’s en Filmpjes maken voor eigen gebruik is toegestaan. Als je iets op internet gaat delen vraag de desbetrefende persoon om toestemming.

Get In Touch

"

Blasiusstraat 9,
5754 AS, Deurne, 
Noord – Brabant

0493-848795